Josu Rodríguez és un jugador que sempre ha estat molt constant en els equips en què ha jugat. L’extrem destaca per la qualitat tècnica, però també per l’efectivitat de cara a porteria. 38 gols en 167 partits a Tercera Divisió (sis temporades, més aquesta) ofereixen un bon bagatge. Aquesta temporada, però, encara no ha tingut oportunitat de marcar. Després de ser titulars en els primers partits de Lliga, una lesió inoportuna li ha fet perdre fins a vuit partits.

Josu Rodríguez va arribar del Vilafranca i va començar sent titular indiscutible per a Mikel Azparren, però no ha tingut fortuna de cara a gol. A més a més, una lesió li ha fet perdre vuit jornades de Lliga.

Josu Rodríguez, jugador UE Sant Andreu
“Estic molt content, jo ha havia estat aquí, al Sant Andreu, havia tingut de company el Mikel i la confiança que em té tot el cos tècnic ara els l’haig de tornar amb treball, intentant recuperar-me al més aviat possible d’intensitat i físicament i els pròxim partits, al 100 %.”

El dia del derbi amb l’Europa, Josu Rodríguez va tornar a jugar després de dos mesos i mig.

Josu Rodríguez, jugador UE Sant Andreu
“Ja tinc ganes d’agafar el ritme de competició que vaig agafar durant la pretemporada i els primers partits de Lliga.”

Mikel Azparren, entrenador UE Sant Andreu
“Josu, al final, ya sabemos lo que nos puede dar, tenemos que tener paciencia con él, que coja ritmo competitivo, que ha estado semanas parado y tanto por fuera como por dentro es una alternativa que nos hace mejor, seguro.”

Ara, a poc a poc, vol tornar a oferir la millor versió d’aquest extrem en la segona etapa com a quadribarrat.