Bartomeu

L’expresident del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha passat a disposició judicial aquest dimarts després d’haver estat detingut en el marc d’una operació policial dels Mossos d’Esquadra pel cas del monitoratge de les xarxes socials “Barçagate“. L’exmandatari ha passat la nit a la comissaria i s’ha acollit al dret de no declarar davant la policia ni la jutge, que l’ha posat en llibertat provisional amb càrrecs.

L’exassessor a la presidència Jaume Masferrer, que també va passar la nit a comissaria de les Corts, també ha quedat en llibertat amb càrrecs i tampoc ha declarat davant el jutge. Els altres dos detinguts en l’operació -el CEO del club Òscar Grau i el cap de serveis jurídics Roman Gómez Ponti- van quedar en llibertat el dia anterior.

Escorcolls a les oficines del club

Paral·lelament a les detencions, els Mossos van escorcollar les oficines del club blaugrana per trobar informació sobre el possible delicte comès pels mandataris blaugrana. El club va emetre un comunicat en què explica la col·laboració amb els agents.