L’Espanyol ja ha presentat oficialment el segon fitxatge de la temporada 2022-23. Es tracta del davanter Joselu Mato que, en la seva presentació, ha volgut deixar ben clar que “estic on volia estar”. El futbolista, de fet, ha reconegut que ha tingut diverses ofertes, però que des d’un primer moment va voler venir al club blanc-i-blau.

“Estic en un dels millors moments de la meva carrera”

Joselu ha explicat que “l’Espanyol va confiar en mi des d’un primer moment” i això va ser el que el va ajudar a decidir-se. El davanter, com Brian Oliván, el primer fitxatge blanc-i-blau, ha arribat amb la carta de llibertat i ha signat fins al 30 de juny del 2025. El davanter, de 32 anys, ha assegurat que “estic en un dels millors moments de la meva carrera professional”. Ha explicat que ve de fer tres temporades molt regulars i que “puc aportar moltes coses a l’Espanyol”.

El davanter de 192 centímetres ha dit que és conscient que el seu joc aeri pot ajudar l’equip i no té dubtes que pot conviure perfectament amb Raúl de Tomás a la davantera blanc-i-blava. Ha dit que “som davanters diferents” i complementaris. I ha llançat un missatge de “són els rivals els qui han de tenir compte amb nosaltres”. Finalment ha assegurat que “vinc amb molta ambició i moltes ganes”.