El conseller delegat de l’Espanyol, José María Durán, ha alçat la veu en contra de les limitacions i restriccions a causa de la pandèmia perquè pugui entrar públic als camps de futbol. Durán ha estat clar quan ha dit que “estem farts de pagar justos per pecadors”.

Volen públic als camps

Durán ha argumentat que “s’han organitzat moltes activitats durant aquestes últimes setmanes quan no tenia ni cap ni peus que es permetessin, i ara no podem pagar els del futbol un altre cop. Nosaltres tenim protocols segurs que permeten que la gent vingui aquí i estigui molt més segura que a altres espais coberts, on es fan altres tipus d’activitats”.

El conseller delegat ha explicat que estan treballant amb la resta de clubs professionals catalans per establir uns protocols de seguretat que en breu ja podran presentar a les administracions perquè els estudiïn. La intenció dels clubs és que hi hagi un 70 % d’aforament als camps de futbol.

Durán també ha explicat que “a diferència d’altres clubs ara nosaltres tenim tots els jugadors inscrits”. Ha dit que treballen per intentar fer alguna incorporació més, però que si n’arriben abans s’haurà d’haver fet algun traspàs.