Reunió Mossos FCF

La violència en els camps de futbol, amb casos recents destacats, preocupa les autoritats, tant des de l’àmbit de l’esport com des de la seguretat. Per aquest motiu, el cos de Mossos d’Esquadra, juntament amb la Federació Catalana de Futbol i els clubs de Segona i Tercera RFEF han volgut posar fil a l’agulla sobre la normativa, la reglamentació i els protocols de seguretat.

La violència als camps de futbol

La jornada formativa entre tots els participants ha abordat aspectes sobre les mesures de seguretat i obligacions normatives que han de disposar els equips que competeixen a aquestes dues categories. Entre d’altres, s’han tractat qüestions al voltant de la reglamentació, la normativa esportiva o temes federatius.

JoJugoNet: col·laboració entre Mossos i l’FCF

A més, també s’ha detallat als membres dels clubs el protocol de col·laboració estreta existent entre els Mossos i la Federació Catalana de Futbol, en el marc de la campanya #JoJugoNet, per erradicar els comportaments violents que es produeixen als camps de futbol i pavellons. La normativa de seguretat privada en les instal·lacions esportives, durant la celebració de partits, ha completat l’ordre del dia previst.