Jordi Torras ha valorat molt positivament la temporada 2021-22 del Barça de futbol sala. El mànager esportiu de la secció blaugrana ha atès betevé a l’esplanada del Palau Blaugrana quan hi ha arribat tota la plantilla amb el trofeu de Lliga.

Està tot tancat. En breu comentarem les noves incorporacions”
Jordi Torras, mànager esportiu del FC Barcelona

Jordi Torras no s’ha amagat en ser preguntat per la nova temporada: “Soc clar, està tot tancat. Està tot fet i en breu comentarem les noves incorporacions. Hi ha poques baixes, només la d’Esquerdinha. Sabem que tenim una plantilla força veterana i hi hem de portar gent jove. De cara a l’any vinent hem de seguir amb aquest nivell i això és el més difícil”.

Jordi Torras: “Sabíem del que era capaç Jesús Velasco”

Jordi Torras va ser el màxim encarregat d’apostar per Jesús Velasco com a entrenador del Barça de futbol sala i la jugada li ha sortit rodona: “Sabíem del que era capaç Jesús Velasco, però guanyar títols no és fàcil i portar els millors no t’ho assegura. S’ha de valorar d’on venim i el calendari tan exigent amb Mundial i Europeu. Ha estat una temporada molt dura i acabar-la així ha estat un èxit”. Ha estat una temporada gairebé perfecta que ha acabat amb quatre títols de cinc possibles.