El jugador del FC Barcelona, Jordi Alba, ha destacat el compromís que els quatre capitans sempre han tingut i tenen amb el club blaugrana. El futbolista barcelonista ho ha dit en la roda de premsa prèvia al partit de la Nations League de la selecció espanyola contra Praga a Màlaga.

El compromís dels capitans

Jordi Alba ha posat de manifest que “no hi ha d’haver cap dubte dels capitans, sabem el que està passant el club”. El lateral esquerre no vol tenir en compte “el que es parli fora del terreny de joc, no ho haig de controlar ni vull fer-ho”. De fet, Alba ha acabat destacant: “Estarem per ajudar i ho farem. Sempre estarem compromesos amb el club i ho seguirem estant.”

Si no podem fitxar, tirarem del planter

Jordi Alba també ha dit que el club viu una situació difícil i que els jugadors l’entenen: “És la situació en què estem. Ja ens agradaria a tots els que sentim el barcelonisme estar en una situació econòmica millor. Estem així, però ens en sortirem.”

El jugador de l’Hospitalet ha estat molt clar: “Si no es pot fitxar, tirarem de planter, que tenim jugadors molt bons. Aquesta és la idea que té el club o la que hauria de prendre. Ja ens agradaria poder fitxar molts jugadors, però la situació és aquesta i hem d’estar molt units i dir-nos les coses de portes endins.”

Ja ens agradaria poder fitxar molts jugadors, però la situació és aquesta
Jordi Alba, jugador FC Barcelona