El Barça afronta aquest dissabte, a partir de les 18 h, la semifinal tornada de la UEFA Women’s Champions League al camp del Wolfsburg. El tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, a la roda de premsa prèvia al partit ha assegurat que “l’eliminatòria està encarrilada, però no sentenciada”. En el partit d’anada disputat al Camp Nou el Barça va golejar l’equip alemany per 5 a 1.

Jonatan Giráldez no vol cap tipus de confiança

Tot i aquest avantatge, Giráldez no vol cap tipus de confiança ni especulació amb el resultat. El tècnic ha estat clar quan ha dit que “no només volem classificar-nos per a la final, volem guanyar el partit”. L’entrenador ha explicat quina pot ser una de les clau d’aquest partit de tornada. “Hem d’entrar tan bé al partit com ho vam fer al Camp Nou. Els primers minuts seran importants per dominar el partit”. Aquest ha de ser el primer pas per assolir la final de la Champions.

Giráldez ha destacat que el Wolfsburg “és un equip fort al seu camp i ha guanyat equips molt importants”. En aquest sentit, el tècnic té clar que l’equip ha de mantenir el nivell de competitivitat que ha demostrat al llarg de la temporada. L’objectiu “és seguir millorant, perquè sempre hi ha coses a millorar”.