De ben segur que per a la gent del Palau ha estat una mala notícia perquè era un dels jugadors més estimats per l'afició. La simpatia de Joey Dorsey, però, no ha estat suficient per al Barça, que l'ha fet fora per unes declaracions a les xarxes socials en què va posar en dubte els serveis mèdics del club. El pivot nord'americà ha obtingut unes xifres relativament pobres aquesta temporada. 33 partits entre Lliga i Eurolliga amb 17 minuts de mitjana, 4,6 punts i 5,7 rebots per partit. Dorsey és un bon defensor i, tot i algunes jugades espectaculars, no ha tingut una incidència ofensiva gaire destacable, tot i que l'adeu s'hagi produït per una actuació fora de les pistes de joc.

El FC Barcelona ha decidit acomiadar Dorsey per aquestes declaracions amb una foto al seu compte d’Instagram.

El pivot nord-americà justificava el rendiment pobre d’aquesta temporada per un diagnòstic equivocat dels serveis mèdics en un partit de la temporada passada contra el Lokomotiv Kuban. Dorsey va reaparèixer massa aviat, segons destaca el jugador.

El club l’ha fet fora amb aquest curt comunicat:

“ACOMIADAMENT JOEY DORSEY
Us informem que el FC Barcelona ha pres la decisió d’acomiadar el jugador Joey Dorsey, després de les
seves manifestacions en xarxes socials posant en dubte la tasca dels Serveis Mèdics del Club.”

Joey Dorsey té 33 anys i havia jugat el Barça la temporada 2013-2014. Després va marxar a l’NBA, concretament als Houston Rockets, però va tornar al Galatasaray turc abans de tornar un altre cop a la disciplina barcelonista.