Qui millor per promoure el suport als esports d'hivern que el patinador olímpic Javier Fernández El medalla de plata a la Final de l'ISU Grand Prix Barcelona ha volgut mostrar el suport a la candidatura de Barcelona-Pirineus 2026. Ell i diversos alcaldes dels Pirineus han visitat avui la pista Bargelona i han brindat perquè la candidatura olímpica tiri endavant. En la mateixa línia l'alcalde de Barcelona s'ha mostrat convençut de les possibilitats de la ciutat i ha demanat que s'aposti per crear escola i afició. I si una cosa no li falta al patinador són aficionats que el segueixin. Uns arribats des del món del cinema. Els germans Bayona han vingut expressament a veure'l. Les que tampoc no han faltat a la cita són les fans del jove esportista, que han esperat per poder fografiar-se amb ell.

La relació entre la pista de gel instal·lada a la plaça de Catalunya i la candidatura Barcelona-Pirineus per acollir els jocs d’hivern de 2026 és molt estreta. El medalla de plata a la Final de l’ISU Grand Prix Barcelona, Javier Fernández, ha ofert una exhibició aquest dimarts al matí a la Bargelona amb motiu de la visita d’alcaldes dels Pirineus. El patinador ha volgut donar suport a la candidatura i s’ha mostrat convençut que la ciutat està preparada per acollir els jocs d’hivern.

Per la seva banda, l’alcalde Xavier Trias ha incidit en la necessitat de crear una escola d’esports d’hivern i impulsar-los perquè guanyin aficionats. Tots els batlles han brindat perquè la candidatura olímpica Barcelona-Pirineus tiri endavant.