El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha anunciat el primer fitxatge de cara a la pròxima temporada. El conjunt de Chus Martín incorpora el porter Joao Pedro Coimbra. El brasiler, que arriba procedent del CN Sant Andreu, cobrirà la baixa de Miki Linares, que deixa l’esport per centrar-se en els estudis universitaris.

Joao Pedro, un porter ambiciós i jove

Joao Pedro Coimbra és un de les joves promeses del waterpolo mundial. Aquest porter de 19 anys va començar a les categories inferiors de l’Atlètic-Barceloneta, club al qual torna per compartir la porteria marinera amb Dani López Pinedo. Després de passar pel Premià i el Molins, Coimbra ha estat dues temporades al CN Sant Andreu. A les ordres de Dani Ballart ha demostrat la seva vàlua sota els pals i gràcies a les seves intervencions, l’equip andreuenc va aconseguir sumar molts punts la temporada passada.

“Vull anar a uns jocs olímpics”

Durant el temps que Joao Coimbra ha estat lluny de la piscina de Sant Sebastià sempre ha dit que “el meu repte és tornar a l’Atlètic-Barceloneta. Dono les gràcies a tots els entrenadors que m’han ajudat en altres clubs, però jo vull triomfar amb el CNAB.” Aquesta ambició li fa assegurar que “jo vull primer jugar uns jocs olímpics; segon, guanyar una medalla i tercer, ser un dels millors porters del món.” De moment, amb el retorn al CN Atlètic-Barceloneta alguns d’aquests somnis poden estar més a prop.