Joan Vives i Xavi Manrique renoven per l'Horta

L’Horta segueix confeccionant la plantilla de la temporada 2019-20 i s’ha confirmat la continuïtat de dos jugadors més. Joan Vives i Xavi Manrique continuaran al Feliu i Codina un curs més.

Joan Vives, un indispensable per a Nacho Castro

Joan Vives va arribar a l’Horta l’estiu del 2018 procedent del Vilafranca i ja des d’un bon inici es va veure que seria un peça fonamental al mig del camp hortenc. Els números a final de temporada així ho certifiquen. Ha jugat 34 partits, 31 dels quals de titular, per tant, ha estat un dels futbolistes més utilitzats per a Nacho Castro. A més, aquesta temporada ha estat una de les més realitzadores per a Vives. Ha marcat cinc gols i ha contribuït amb la seva lluita, qualitat i arribada a la històrica temporada que ha viscut l’Horta.

Xavi Manrique, un defensa amb futur

Xavi Manrique va arribar a l’Horta a finals de gener del 2019. El defensa va jugar la primera part de la temporada cedit al Castelldefels des de l’Espanyol B. Després, el club blanc-i-blau va decidir cedir-lo al club hortenc. No ha tingut molt de protagonisme, però és un jugador molt jove, 20 anys, que en qualsevol moment pot fer un pas endavant i convertir-se en un jugador important per a Nacho Castro. El tècnic, per tant, vol tenir-lo a la seva plantilla.