Joan Laporta

Joan Laporta ha vinculat el bon joc que està mostrant la selecció espanyola al Mundial de Qatar amb la feina de Xavi Hernández al Barça. Segons el president blaugrana, el paper que està fent La Roja és “gràcies al que està fent Xavi” amb els seus jugadors. De moment, el combinat espanyol ha golejat Costa Rica i ha empatat contra Alemanya.

Laporta, Xavi, Luis Enrique i la selecció espanyola

Joan Laporta creu que la base de la selecció espanyola, amb vuit jugadors del Barça, ha influït en el joc dels de Luis Enrique i atribueix aquest èxit al paper que està fent Xavi Hernández al capdavant de l’equip blaugrana. Ho ha dit en un torneig de golf solidari que s’ha fet a Sant Cugat.

Fitxar a l’hivern

El president del Barça també ha titllat la sanció de tres partits a Lewandowski de “no tenir cap sentit”, no s’ha volgut mullar sobre el retorn de Leo Messi i ha reconegut que, en cas de necessitar fitxar, ho haurien de fer al mercat d’hivern. Segons Laporta, al gener tornaran a la norma de 1/4 pel tema del fair-play de la Lliga, però fins aleshores, encara estan amb la norma 1/1.