El president del FC Barcelona Joan Laporta ha parlat al programa ‘Els matins de TV3″ de l’Espai Barça i de la importància de la reforma del Camp Nou. Joan Laporta ha destacat que “l’estadi cau a trossos” i que “hem invertit diners per tapar forats”, però que el canvi és necessari i imprescindible.

Joan Laporta avala Goldman Sachs

“L’únic que s’ha fet és invertir 145 milions d’euros i només s’han fet el 5 % de les obres”, ha afirmat Joan Laporta. El president del Barça també ha dit que Goldman Sachs, la consultoria amb qui esperen treballar per aconseguir els 1.500 milions d’euros, entenen que “el club és dels socis i ho serà” i, a més a més, “agrada a Goldman Sachs”.

L’Espai Barça, pendent de l’aprovació dels socis

Si els socis aproven el finançament de l’Espai Barça, el club es posarà en marxa per aconseguir els diners abans de l’estiu del 2022, que serà quan el Barça té previst que comencin les obres del nou Camp Nou. Segons va explicar el CEO del club, Ferran Reverter, la previsió de les obres del nou estadi és que acabin a finals de l’any 2025, per tant, només a l’estadi del Barça es comptaria amb un temps de més de tres anys d’obres en la remodelació.

El nou Camp Nou seria el primer a acabar les obres, però l’Espai Barça encara no estaria acabat. Tot i que encara no tenen xifres exactes perquè falta concretar el projecte, el club estima que el nou Palau Blaugrana estarà acabat cap a finals del 2026 i, el campus esportiu, cap a finals del 2027.

Entre 30 i 40 milions al Camp Nou pel patrocini

Joan Laporta ha destacat que esperen aconseguir entre 30 i 40 milions per temporada per una màxim d’uns 10 o 15 anys. El problema és que pot canviar molt en aquests anys i, per aquest motiu, s’ha de negociar bé. El president blaugrana ha fet aquestes declaracions al programa ‘Els matins’ de TV3.