El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha comparegut en roda de premsa per primera vegada des que va ser escollit president de l’entitat. Laporta ha explicat quina és la situació respecte a la renovació de Leo Messi amb el Barça.

La renovació de Leo Messi

Joan Laporta ha explicat com estan les negociació amb Messi. Ha dit que “el nou contracte de Messi va bé, però no està fet“. Ha comentat que han de seguir treballant des de la direcció del futbol, la Vicepresidència Esportiva i la Presidència, per fer una proposta dins de les possibilitats del club i que pugui ser acceptada pel crac argentí. Ha insistit que la relació amb Messi és molt bona i que el jugador estima el Barça.

L’oferta que han fet a Messi

El president del Barça ha estat preguntat sobre l’oferta que ha fet el club a Leo Messi. Laporta ha dit que “nosaltres hem fet una oferta a Messi dins de les possibilitats del Barça. Segur que Leo mereix molt més i pot aconseguir més, però les seves ganes de fer gran el Barça… jo crec que valora l’esforç del club i és d’agrair“. També ha dit que està il·lusionat amb el projecte i que no és una qüestió de diners, sinó de fer un equip que ho pugui guanyar tot i és el que estan fent. Laporta ha dit que està en un moderat optimisme.

Del Messi del borofax al d’ara ha canviat que hi soc jo

Sobre el Messi del borofax de l’estiu del 2020 i l’actual Messi, Laporta ha dit que ha canviat ell. “Abans hi havia un president i ara hi soc jo, i això crec que li agrada”. Que hi havia un president del qual va acabar decebut i que ara té un president que té moltes ganes que continuï al Barça, que li ho diu i que li ho demostra. Ha comentat que Messi demana una cosa, que el Barça pensi en gran, que es demostri que es fa un equip competitiu, que vol experiència contrastada i que amb aquesta presidència ho té.

Laporta tranquil·litza els culers