Joan Laporta

El president del Barça, Joan Laporta, ha confirmat l’interès del club blaugrana per incorporar el jugador de l’Athletic Club Nico Williams en aquest mercat d’estiu. Laporta, a més, ha assegurat que el club podria fer front al fitxatge del davanter basc: “El Barça es pot plantejar fitxar un jugador d’aquest nivell ja que és el resultat d’una feina que s’ha fet durant tots aquests anys”.

L’optimisme de Laporta amb l’economia, Hansi Flick i Nico Williams

Joan Laporta ha estat un dels convidats d”El matí de Catalunya Ràdio’ d’aquest dilluns, 8 de juliol. El president blaugrana ha parlat de l’actualitat blaugrana amb dos noms propis: Hansi Flick i Nico Williams. Respecte al davanter, que el Barça ha mostrat un gran interès a incorporar-lo de cara a la pròxima temporada, Laporta ha explicat: “Nico Williams és un jugador que m’agrada i molt, però hem de deixar treballar als que tenen aquesta responsabilitat i Deco està treballant en aquest sentit per fer les incorporacions que ha comentat amb Flick”.

Durant l’entrevista, Joan Laporta encara ha anat més lluny ja que ha assegurat que el Barça ha recuperat el pes específic que tenia en el món del futbol i els jugadors s’il·lusionen quan el Barça s’interessa per ells. Respecte a les possibilitats de tenir prou recursos econòmics per pagar la clàusula de Nico Williams, Laporta ha afegit que el Barça pot fitxar un jugador d’aquest nivell.

Pel que fa a l’arribada de Hansi Flick, el president blaugrana considera que el nou entrenador ha il·lusionat el barcelonisme. “És un home molt proper i molt seriós, i està previst fer-ne una presentació abans de marxar als Estats Units”, ha explicat.