A Joan Laporta li han plantejat la continuïtat del tècnic del primer equip, Ronald Koeman, des d’una perspectiva diferent. Si l’afer de la continuïtat fos una travessa i l’1 fos quedar-se a Can Barça i el 2 forçar la sortida, cap a on s’inclinaria el president Laporta en aquests moments? I el màxim dirigent blaugrana ha contestat que, ara mateix, s’inclinaria més cap a l’1 que cap al 2.

Joan Laporta: “Hi ha molt bona sintonia amb Ronald Koeman”

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha confirmat que les converses amb el tècnic Ronald Koeman “van molt bé” i que amb ell tenen una “comunicació molt fluida”. També ha volgut afegir que no passarà massa temps abans que es tinguin notícies definitives en relació amb la continuïtat de Ronald Koeman al Barça. Segons ha manifestat el president Laporta, “no tardareu gaire a saber-ho, estic segur que aquest període de reflexió és bo”.

Laporta. “Koeman millorarà l’equip i els criteris a seguir”

Laporta ha manifestat que està convençut que “Koeman millorarà l’equip i els criteris a seguir durant la temporada, perquè no torni a passar el que ha passat al final d’aquest curs” i ha acabat per concretar que “veu més un 1 a la travessa, això és, que es quedi, que no un 2 (que marxi del Barça)”.