Jessica Vall
@cnsantandreu

La barcelonina Jessica Vall ha aconseguit la mínima per disputar els Jocs Olímpics de Tòquio en els 200 braça en el Trofeu Internacional Càstalia, que s’ha disputat a Castelló. Aquests seran els segons Jocs Olímpics de la nedadora del Club Natació Sant Andreu després dels del 2016 a Rio de Janeiro.

Jessica Vall aconsegueix la mínima

Jessica Vall ha aconseguit la mínima per anar als Jocs Olímpics de Tòquio en els 200 metres braça. La barcelonina, del Club Natació Sant Andreu, s’ha imposat en una final molt ajustada a la també barcelonina Marina Garcia. Vall ha fet un temps de 2:24.62 i ha superat en gairebé un segon el temps que es necessitava per anar a les olimpíades, 2:25.52. Marina Vall també ha fet la mínima, però només la guanyadora de la cursa es classificava per anar a Tòquio.

Lidón Muñoz, África Zamorano i Joan Lluis Pons, sense mínima

En canvi, Lidón Muñoz i África Zamorano no han aconseguit les mínimes per anar a Tòquio. Lidón Muñoz en els 50 lliures ha fet un temps de 25.53, però necessitava aturar el crono com a molt amb un temps de 24.77. El mateix li ha passat a África Zamorano. La nedadora del Sant Andreu en els 100 esquena ha fet un temps de 1:01.06, quan la mínima per anar als Jocs Olímpics és d’1:00.05.

Joan Lluís Pons tampoc no ha aconseguit la mínima pels Jocs Olímpics de Tòquio. El nedador del Club Natació Sant Andreu en els 400 metres estils ha aturat el cronòmetre en un temps de 4:15.92, però la mínima era de 4:15:84.