Una gran fita es mereix una gran benvinguda. Com la que ha tingut Jessica Vall en arribar a l'aeroport del Prat. La nedadora del Sant Andreu ha aterrat amb la medalla de bronze que va aconseguir en els 200 braça penjada al coll i s'ha fet un tip de mossegar-la. Tot i que el seu objectiu era arribar també a la final dels 100 braça, la barcelonina no va passar de semifinals. Això sí, creu que l'experiència va ser clau per poder pujar al podi en els 200. JESSICA VALL, nedadora del CN Sant Andreu "En 100 braça no va poder ser però crec que vaig aprendre a gestionar una mica els nervis que sentiria en els 200, i ho vaig gestionar una mica millor. Contenta de com va anar i sobretot del resultat." En la final dels 200 braça, la nedadora va fer uns últims 50 metres espectaculars. Un fet que no va sobtar el seu entrenador. JORDI JOU, entrenador de Jessica Vall "Jo penso que les seves característiques físiques fan que hagi d'anar d'aquesta manera. És una noia que físicament és petitoneta, que pesa poc, i això li dóna avantatge per arribar una miqueta més fresca a final de prova." Tot i que acaba d'aterrar, la Jessica ja té entre cella i cella poder estar als jocs de Rio de 2016 i intentar repetir els èxits. És a dir, que seguirà entrenant-se set hores diàries i haurà de viure com una esportista d'elit. JESSICA VALL, nedadora del CN Sant Andreu "Les ganes, la il·lusió i tenir tots els aspectes d'un esportista controlats. Com l'alimentació o el descans." JORDI JOU, entrenador de Jessica Vall "Intentarem progressar tècnicament perquè veiem que és un dels punts forts de la Jessica, també millorar els viratges, que és un dels punts febles. I continuar treballant i somiant."

Jessica Vall ha arribat a l’aeroport del Prat amb la medalla de bronze penjada al coll i un somriure d’orella a orella. La nedadora barcelonina és conscient que podia haver estat un cinquè lloc, però ara ja només pensa a treballar per poder estar als jocs de Rio i intentar repetir els èxits del Mundial de Kazan.

Una gran fita es mereix una gran benvinguda. Com la que ha tingut Jessica Vall en arribar a l’aeroport del Prat. La nedadora del Sant Andreu ha aterrat amb la medalla de bronze que va aconseguir en els 200 braça penjada al coll i s’ha fet un tip de mossegar-la. Tot i que el seu objectiu era arribar també a la final dels 100 braça, la barcelonina no va passar de semifinals. Això sí, creu que l’experiència va ser clau per poder pujar al podi en els 200.