El jugador de futbol Javi Sánchez deixa el Muntanyesa a final de temporada i es retira del futbol. El davanter, de 35 anys, penja les botes després de 18 temporades repartint gols pel futbol català.

Un davanter mític de la Tercera Divisió

Javi Sánchez va debutar al Bufalà amb 16 anys i va començar al futbol català amb el Júpiter, Ripollet, Marianao Poblet, Masnou, on va aconseguir un ascens a la #3div5, i un cop a la categoria de Tercera va jugar amb el Castelldefels l’any 2011. La següent temporada va fitxar pel Rubí. Va ser un bon any, que va servir perquè Pedro Dólera se l’emportés a l’Europa, on va disputar els seus millors anys amb dues temporades jugant el play-off d’ascens a Segona Divisió B amb el club escapulat i la fita de ser el jugador que més gols ha fet en una temporada amb el club gracienc en aquest segle.

Javi Sánchez
Foto: Àngel Garreta, @CEEuropa

Després va fitxar pel Cerdanyola durant dues temporades, també molt golejadores, i més endavant va estar dues més al Granollers. Allà va viure l’experiència del descens, també amb el Vilassar de Mar en la temporada següent.

Javi Sánchez
@FCMartinenc

Aquell any va decidir canviar de categoria i jugar dues temporades més al Martinenc, amb un ascens i descens inclòs amb els del Guinardó. Aquesta temporada, amb el Muntanyesa, anava de camí a viure el seu segon ascens a Tercera, un fet que encara no s’ha fet oficial.

Palmarès de Javi Sánchez

  • 1 Torneig dels Històrics amb Masnou
  • 2 play-off amb Europa
  • 1 Copa Catalunya amb Europa
  • 2 ascens amb Martinenc i Masnou