La Lliga de waterpolo femení ha acabat amb el Sabadell com a campió i el Club Natació Sant Andreu com a sotscampió. Malgrat el gust amarg de perdre a la final, la temporada que han fet les andreuenques s’ha de considerar com a molt bona. L’equip de Javi Aznar ha arribat a la final de la Lliga, de la Copa i va arribar als quarts de final de l’Eurolliga.

Les valoracions de Javi Aznar

El tècnic del Club Natació Sant Andreu, Javi Aznar, no ha amagat la seva desil·lusió després de perdre el segon partit del play-off final per al títol de Lliga i quedar-se sense opcions de poder guanyar la Lliga Premaat. Malgrat aquesta derrota, l’entrenador andreuenc ha volgut remarcar el fet que l’equip hagi arribat a dues finals (Lliga i Copa de la Reina), en la qual han plantat cara a les actuals campiones d’Europa, el Sabadell.

Precisament, en aquesta competició, l’Eurolliga, l’equip de Javi Aznar ha superat la millor fita del club: arribar als quarts de final d’una competició europea.

Aficionats del CN Sant Andreu

Aznar també ha volgut destacar el bon ambient que s’ha viscut entre jugadores i aficionats, que han omplert la piscina Pere Serrat en les grans cites i també durant la resta de la temporada.