El segon partit de l’Atlètic-Barceloneta en la segona ronda de la Champions League de waterpolo ha estat molt ajustat. El conjunt de Chus Martín s’ha imposat al Jadran Herceg Novi per 9 a 12.

El Jadran no ha posat les coses fàcils

Els dos primers quarts del partit han estat de màxima igualtat entre els dos equips. Els primers vuit minuts han acabat amb empat a dos gràcies als gols d’Alberto Munárriz i Mike Bodegas.

El segon quart ha tingut la mateixa dinàmica que el primer. Cap dels dos equips ha aconseguit una diferència superior a un gol i s’ha arribat al descans amb un ajustat 4 a 4.

En el tercer quart, els homes de Chus Martín han aconseguit marxar en el marcador amb una diferència de dos gols. Tot i així s’ha arribat a l’últim quart amb un mínim avantatge per als mariners per 6 a 7.

En l’últim període i gràcies als gols d’Álvaro Granados (dos) i Alberto Munárriz, l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit una diferència de tres gols (7-10) que l’ha permès arribar al tram final del partit amb una mica més de tranquil·litat de l’esperada inicialment. Un últim gol de Felipe Perrone des dels cinc metres ha posat el 9 a 12 definitiu. L’equip mariner suma els tres primers punts en aquesta segona ronda, després de perdre el primer partit contra el Ferencváros.

Hem hagut de treballar molt durant tot el partit.