Previa Jadran Carine Atletic Barceloneta
@pvkJadran

Un nou desplaçament per a l’Atlètic-Barceloneta, aquest cop a Montenegro. Els mariners s’enfrontaran dimarts, 19 de novembre, a les 19 h, al Jadran Carine a Herceg Novi (Montenegro).

El quart viatge dels mariners

El partit contra el Jadran Carine serà el quart partit lluny de la seva piscina per a l’Atlètic-Barceloneta. De les quatre jornades que s’han disputat fins ara a la Champions League, el conjunt de Chus Martín només ha jugat un partit a la Sant Sebastià. L’enfrontament va acabar amb victòria marinera davant el Szolnoki per 14 a 10.

Pel que fa al partit, els mariners confien en el mal moment del Jadran, que només suma un punt dels 12 disputats. Tot i així, el tècnic del Barceloneta afirma que “és un bon equip que ha perdut per la mínima davant equips potents com l’Olympiacos o el Szolnoki.” El conjunt de Herceg Novi és l’últim de grup, mentre que l’Atlètic-Barceloneta ocupa la tercera posició empatat a punts amb el segon, el Jug Dubrovnik, l’únic equip que ha estat capaç de guanyar els de Chus Martín aquesta temporada.