El JAC Sants ha perdut davant el Palma 64 a 73. Els santsencs allarguen la mala ratxa de cinc partits consecutius perdent després d’aquesta derrota contra l’últim de la classificació de la Lliga EBA.

El Sants s’anima en el segon quart

El Palma, conscient de la necessitat de punts, ha iniciat el partit atacant i encertant gairebé tots els llançaments a cistella. En canvi, el Sants ha començat amb menys bon peu ja que el desencert ha estat la seva debilitat. Ja a la meitat d’aquest quart els santsencs s’han posat les piles i han aconseguit igualar el marcador a 15 amb jugades ràpides que han pogut desestabilitzar l’equip mallorquí. El primer quart ha finalitzat amb un resultat de 15 a 19. En el segon el Palma ha continuat per davant del Sants, però els barcelonins ho han intentat tot per acostar-se en el marcador. Els errors de punteria han seguit vigents a l’equip d’Albert Gómez, però han desaparegut ràpidament amb dos triples consecutius de Roger Renau que han aconseguit retallar distàncies, amb un 23 a 24. A la recta final del segon quart el Sants estava més animat amb un bon joc coral, que ha permès veure’ls amb més bona cara i encarar la segona meitat amb l’electrònic 30 a 34.

Els locals s’hi han acostat, però no han pogut avançar-se

La represa s’ha obert amb un Palma més entonat. Això els ha ajudat a allunyar-se del Sants un altre cop. Els locals han seguit amb la mateixa línia que a l’inici del partit, amb pilotes que arribaven arran de cistella, però que no hi volien entrar. A més, la defensa mallorquina no ha donat treva i ha aturat amb intensitat el rival. El tercer quart ha finalitzat amb un resultat de 47 a 61 a favor de Palma. En l’últim quart els d’Albert Gómez han estat més encertats i defensivament més intensos. Malgrat haver estat un últim parcial força igualat, el JAC Sants ha perdut 64 a 73.