El JAC Sants ha perdut a casa seva contra el Badalonés per 59-65 a la joranda 11 de la Lliga Eba. Amb aquesta derrota els barcelonins un total de vuit derrotes amb onze partits. Tot i el bon inici del Sants al partit, el Badalonès ha remuntat ràpidament el partit i s’ha endut la victòria.

Dues derrotes consecutives

Amb aquesta derrota el Sants són desens a la classificació amb 14 punts empatats amb el Palma Air Europa. El primer quart el Sants ha dominat el partit però a mesura que avançaven els minuts, els badalonis han millorat el seu joc. Tot i això, el Sants no ha baixat el braços hi ha seguit lluitant per aconseguir la victòria. A la represa, els badalonins han guanyat el tercer quart per 9 a 11. En els últims minuts del partit,  els santsencs han millorat el joc i han guanyar l’últim quart per 20 a 18. Tot i l’esforç dels locals, la distància al marcador ha determinat el resultat del partit.

La proper 15 desembre, el Sants s’enfrontarà contra el Roser a les 13 h al Pavelló Olímpic Espanya Industrial.