El Sant Andreu, després d’encadenar dos empats, ha de guanyar el Figueres al Narcís Sala si vol seguir tenint opcions de recuperar plaça de promoció d’ascens. Els andreuencs, cinquens, a un punt de la quarta posició, han de sumar la victòria i esperar que Vilafranca o Terrassa ensopeguin.

L’Europa pot certificar al camp del Palamós la salvació. Els escapulats, que necessiten guanyar per respirar tranquils una vegada per totes, s’enfronten a un equip que ja ho té tot fet i que ha perdut les tres últimes jornades. El que han de fer els graciencs és marcar, ja que fa tres partits que no ho aconsegueixen.

El Muntanyesa, després de quatre derrotes consecutives, ha de reaccionar contra el Cerdanyola. Els groc-i-negres necessiten la victòria per no complicar-se encara més la vida i no patir pels descensos compensats de Segona B. L’entrada al Municipal de Nou Barris serà gratuïta, per tant, el suport de l’afició pot ser decisiu.

El Júpiter ha sumat els últims sis punts i això li ha fet creure que sortir del descens directe és possible. La visita al camp de la Jonquera és clau. La victòria és imprescindible per als gris-i-grana si volen continuar creient en la salvació, ja que la derrota els condemnaria a Primera Catalana.