El Barça ha començat bé i ha jugat una bona primera part, però l’Inter s’ha avançat amb un gol de Ricardinho en el minut 4. Els blaugrana no s’han fet enrere i han atacat, però avui la punteria no ha estat gens afindada. Lozano i Saad han enviat una pilota al pal i els homes entrenats per Marc Carmona han tingut moltes oportunitats, però cap ni una no ha entrat. En canvi, Bateria, en una jugada afortunada, ha deixat el 0 a 2 just abans del descans. En la segona part, altra vegada Ricardinho ha marcat el 0 a 3 i els blaugrana se l’han jugat amb el porter jugador. No ha anat bé, Pola ha sentenciat amb el 0 a 4 i malgrat el gol d’Aicardo just després, els madrilenys han golejat amb dos gols més de Bateria i Rivillos. Un resultat dur, 1 a 6, la derrota més àmplia del Barça aquesta temporada, que els deixa fora de la Copa d’Espanya.

Inter Movistar: Jesús Herrero, Rafael, Borja, Ricardinho i Pola –cinc inicial–; Tobe, Ortiz, Rivillos, Bateria i Cardinal.

FC Barcelona Alusport: Sedano, Wilde, Lozano, Lin i Aicardo –cinc inicial–; Ari, Gabriel, Dyego, Saad i Fernandao.

Gols: 1-0, Ricardinho (min 5); 2-0, Bateria (min 16); 3-0, Ricardinho (min 23); 4-0, Pola (min 32); 4-1, Aicardo (min 33); 5-1, Bateria (min 36), i 6-1, Rivillos (min 38).