Setmana clau per al Barça de futbol sala, que es juga el seu destí a la Lliga regular. Quan falten només tres partits,  els homes d’Andreu Plaza tenen dues sortides clau per acabar primers de la competició. La primera, aquest dimarts, a les 21 h, contra el Inter Movistar, tercer de la Lliga. Els madrilenys han convertit el Pabellón Jorge Garbajosa en un veritable fortí, en el qual només han perdut un partit, contra elPozo Múrcia, segon classificat, en els últims tres mesos. La segona, dissabte, a les 18 h, davant un Xota que, tot i caure contra el Ribera Navarra en l’última jornada, encadenava 13 partits sense perdre.

Setmana clau de cara als play-off

Després de guanyar la Copa d’Espanya per 1 a 2 ElPozo, l’equip afronta aquests partits amb molta energia i té clar que vol acabar líder de la temporada regular i mantenir la posició que provisionalment té per millor mitjana de gols amb els murcians. Per aconseguir-ho, només hi ha dos camins possibles: guanyar els dos partits o, en cas que en perdi o empati un dels dos, esperar una ensopegada poc probable dels murcians contra Cartagena, Palma Futsal i O Parrulo.

Inter Barça setmana clau

El segon lloc, gairebé assegurat

Després de la derrota del Xota a Tudela 4 a 2, és pràcticament segur que els blaugrana seran primers o segons. Entre els dos primers classificats i l’Inter, tercer, hi ha un forat de set punts, i de nou punts respecte al Xota, que va quart. Cal recordar que després de les visites a l’Inter i el Xota, al Barça Lassa només li restarà un partit, contra el Valdepeñas al Palau el dissabte 20 d’abril.

Gairebé tots els disponibles

De cara al partit contra l’Inter, Andreu Plaza s’emporta 13 jugadors, encara que no podrà comptar amb  Adolfo lesionat, però recupera Sergio Lozano i Aicardo, dos dels pilars de l’equip aquesta temporada. Esquerdinha,  un dels màxims golejadors de l’equip, ja es troba en plena forma després de la ruptura fibril·lar al bessó que l’ha tingut tres mesos allunyat del parquets.

Les declaracions d’Andreu Plaza