Triomf clau el que ha aconseguit el Barça a la pista de l’Inter Movistar per tal de continuar encapçalant la classificació. Amb la victòria per 1 a 2, els blaugrana s’apropen una mica més a l’objectiu d’acabar primers, el que atorga el factor camp en els play-off per al títol de Lliga. Leo Santana i Arthur han estat els autors dels gols en un matx en què ha brillat el porter Juanjo.

Gols amb accent brasiler

Les defenses s’han imposat als atacs en un partit amb molt ritme, però el Barça ha estat capaç de superar la porteria defensada per Jesús Herrero gràcies a Leo Santana, que ha culminat una paret amb Boyis amb un gol excel·lent. Faltaven només tres minuts per acabar la primera meitat i el marcador no s’ha tornat a moure fins al minut 32, quan un altre brasiler, Arthur, ha fet el 0 a 2. La jugada l’ha iniciat Ferrao i l’ha culminat el d’Uberlandia. Amb aquesta diana, Arthur ha sumat el vuitè partit consecutiu marcant. El gol del conjunt de Torrejón de Ardoz l’ha fet Borja en el minut 37 quan l’equip jugava amb porter-jugador.

Triomf clau Inter Movistar Barça futbo sala Arthur i Leo Santana
@FCBarcelona

Triomf clau amb un Juanjo estelar

La victòria s’ha cimentat en una molt bona defensa dels d’Andreu Plaza i en l’actuació estel·lar del porter Juanjo. El murcià ha aturat un penal en el minut 18, tot just després del gol de Leo Santana. Però Juanjo ha exhibit uns reflexos excel·lent en altres jugades que han acabat per decidir l’enfrontament que permet els blaugrana mantenir el primer lloc de la classificació. Ara mateix el Barça té tres punts més que ElPozo Múrcia, que té un partit menys. De fet, el matx entre Inter i Barça és avançat perquè tots dos conjunts disputen la Final Four de la Champions de futbol sala del 26 al 28 d’aquest mes d’abril.