CE Europa
@CEEuropa

El partit que jugaran el CE Europa i l’Atlètic Balears serà més que un enfrontament de Primera Divisió Nacional. El club escapulat ha posat en marxa la iniciativa per donar suport al moviment feminista del 25 de novembre. Es tracta de l’entrada inversa o entrada voluntària. Els espectadors que vulguin presenciar el partit pagaran l’import que decideixin i aquest anirà íntegrament en la lluita per a l’eliminació de la violència masclista. Una proposta que gestionen juntament amb l’associació Feministes de Gràcia.

Un Europa solidari i compromès

El CE Europa és un dels clubs de futbol estatals més compromesos socialment i lideren una pila de compromisos solidaris. Recetment, l’Europa es va declarar oficialment antifeixista, antimasclista, antihomòfob, antiracista i antiassetjadors, una iniciativa que ha estat seguida per altres entitats esportives.

Un partit clau per a l’ascens

L’Europa és líder de la classificació, seguit precisament per l’Atlètic Balears a cinc punts. Una victòria gracienca al Nou Sardenya donaria a les dones entrenades per Joan Bacardit a la classificació. L’enfrontament serà diumenge 28 de novembre a les 13.30 h a l’estadi escapulat.