Inés Juan, una de les capitanes de l’Espanyol femení, ha analitzat la temporada periquita. Una temporada dolenta que, això sí, ha acabat amb la salvació i que farà que l‘equip torni a jugar a la Lliga Iberdrola la temporada vinent tot i acabar últimes, amb només cinc punts i cap victòria. La central, que ha estat clau a l’eix de la defensa blanc-i-blava, va marxar a Eivissa, a casa seva, quan es va suspendre la competició. Des d’allà ha seguit un pla específic que incloïa dinàmica amb el psicòleg de l’equip.

“La pitjor temporada que he viscut”

Tot i la salvació, Inés Juan s’ha mostrat molt crítica amb la temporada que ha fet l’Espanyol femení. Per la central, han de ser sinceres, ja que creu que “no tenim equip per ser on hem estat i el rendiment ha estat molt dolent. Per mi, aquesta ha estat la pitjor temporada que he viscut. Ho hem viscut malament i, com a capitana, tinc una responsabilitat extra”.

Inés Juan Espanyol
@AltamiraInes

Segona oportunitat

La blanc-i-blava veu com “una oportunitat” que la temporada vinent l’equip torni a competir a Primera Divisió, segons Inés Juan, “la categoria on ha de ser l’Espanyol”. La central creu que, això sí, “s’han de corregir tots els errors comesos i evitar que es tornin a repetir”.

No descarta marxar

Sembla que la plantilla viurà una remodelació profunda. De moment, Paloma Fernández, la primera capitana de l’equip, ja ha anunciat que diu adeu al grup i sembla que no serà l’única. Per Inés Juan, que fa sis anys que defensa la samarreta periquita i que considera l’Espanyol “casa seva”, també podria haver estat l’última temporada. La central “no ho té gaire clar”, però no descarta la idea de deixar l’equip.