Les obres del Camp Nou segueixen a bon ritme i el Barça té previst que al novembre l’equip torni a disputar els partits al nou estadi amb la capacitat reduïda. Les obres s’han pogut veure a vista d’ocell amb unes imatges espectaculars que ha publicat Alecaom en el seu compte de YouTube.

Imatges de les obres a vista de dron

El 17 d’agost el Barça de Hansi Flick tornarà a la competició amb el partit de la primera jornada de Lliga que disputarà al camp del València. No serà fins a la segona jornada quan el conjunt culer jugarà com a local, encara a l’Estadi Lluís Companys, contra l’Athletic Club. Els primers mesos el conjunt culer seguirà utilitzant Montjuïc com a estadi però el club té una previsió de poder tornar al Camp Nou el mes de novembre.

Els treballs del nou estadi blaugrana segueixen a bon ritme amb la construcció de l’estructura base del que serà la tercera graderia. En el compte de YouTube de l’Alecaom s’ha publicat un vídeo amb imatges espectaculars. Són imatges a vista d’ocell, gravades amb dron, que permeten veure l’evolució de la construcció de l’estadi des d’un punt de vista gens habitual.