El Port Olímpic ha acollit una de les imatges més espectaculars de la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela que es disputarà aquest estiu a Barcelona. Més de 800 persones han participat en la construcció d’un logotip humà de la competició.

Un logotip amb la participació de tota la comunitat de la Copa Amèrica

La 37a edició de la Louis Vuitton America’s Cup començarà el 22 d’agost, però la ciutat ja viu la competició des de fa dies. El Port Olímpic ha viscut una de les activitats més visuals dels darrers mesos. Més de 800 persones entre voluntaris, membres de l’organització i institucions han participat en la creació d’un dibuix humà recreant la silueta del logotip de la competició en el qual es veuen el trofeu (la Gerra de les 100 Guinees) i la B de Barcelona. La imatge, capturada per un dron, ha estat realment espectacular.

A l’acte hi han participat l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i el director general de la Copa Amèrica, Grant Dalton. En el seu discurs, Collboni ha destacat el fet que la competició “és una gran oportunitat per mostrar Barcelona al món, una vegada més. Feia molts anys que no teníem un esdeveniment d’aquesta importància que contribuís a pujar el perfil internacional de la nostra ciutat. Les institucions han treballat de valent i ma a mà amb l’ACE (America’s Cup Event) per portar la Copa Amèrica a Barcelona. Serà un èxit gràcies als voluntaris”.

L’alcalde també ha volgut destacar la importància de la creació de la Copa Amèrica Femenina, que es disputarà per primer cop en els 173 anys d’història de la competició, i la importància de la sostenibilitat, ja que “per connectar aquesta història d’èxit i orgull donarem a ciutat un nou Port Olímpic. Recordem que som gent de mar i esperem que tota la gent vingui a les platges per viure aquest magnífic moment. Tornarem a mirar el mar amb alegria i il·lusió veient aquest magnífic espectacle”.