L’Hospitalet i l’Olot han empatat a 1 al Municipal de l’Hospitalet. Els olotins s’han avançat a la primera part i l’empat dels riberencs ha arribat a la segona. Ha estat un partit molt obert i amb diverses alternatives.

L’Olot s’avança gràcies a Ot Serrano

L’Olot s’ha avançat en el minut 10 gràcies al gol d’Ot Serrano, 0-1. A partir d’aquí els olotins s’han fet amb el control, però tot hauria pogut canviar quan en el minut 18, hi ha hagut un penal a favor de l’Hospitalet, però el xut de Ton Alcover l’ha rebutjat Batalla. El partit ha continuat obert amb ocasions a les dues porteries. De totes maneres, s’ha arribat al descans sense més novetats al marcador. L’efectivitat de L’Olot ha estat clau per arribar al descans amb aquest 0 a 1.

L’Hospitalet empata

L’Hospitalet ha empatat tot just ha començat la segona part. L‘1 a 1 ha arribat a la sortida d’un córner. Ripoll ha signat el gol riberenc en el minut 49. A partir d’aquí els locals s’han fet amb el domini i han buscat el segon. Han disposat de diverses ocasions, però no han estat encertats en la rematada final. Han anat passant els minuts i l’Olot ha reaccionat. Les alternatives han estat constants i el gol podia arribar en qualsevol de les dues porteries. Ja en temps de descompte l’Hospitalet ha reclamat un penal sobre Ripoll.