L’Hospitalet s’ha convertit en el primer equip que guanya el filial de l’Espanyol aquesta temporada. Els millors minuts dels blanc-i-blaus han estat a la segona part, però els locals s’han imposat per 2 a 1.

Els locals dominen el primer temps

Durant els primers compassos del partit, ambdós conjunts s’han mostrat contemplatius i sense gairebé arribades perilloses. La primera aproximació ha estat pels blanc-i-blaus, a pilota aturada. Un mal refús del porter local, Aliaga,  ha estat a punt d’aprofitar-lo Max Svensson. Però, el seu xut ha marxat per sobre del travesser. No ha estat fins al minut 30 quan Salinas ha forçat un penal després d’una gran passada a l’espai de Canario. Aquest últim jugador ha estat qui l’ha transformat per avançar els riberencs. El golejador ha dedicat el gol a Salvà, que ha perdut el seu pare aquesta setmana. El filial perico ha tingut una gran ocasió a cinc minuts del descans, després d’un mal refús d’Aliaga, que ha caigut als peus de Ferran Jutglà. Però la defensa local ha tret la pilota sota la línia de gol.

L’espanyol sense capacitat ofensiva

Els blanc-i-blaus han buscat la igualada des dels primers instants de la segona part. Una jugada d’estratègia al minut 47 ha obligat a Aliaga a lluir-se. Tres minuts després, Martí Soler, després d’una bona internada pel sector esquerre, ha enviat la pilota a la xarxa amb una rematada creuada, per col·locar el 2-0 en el marcador. Els locals han aprofitat el seu bon moment de forma i han pogut marcar el tercer. Al minut 70, un error del porter riberenc, ha propiciat que Becerra, a porteria buida, retallés distàncies. El gol ha significat un gran impuls pel bàndol perico, que ha millorat molt en els instants finals. No obstant això, no han pogut aconseguir l’empat.