El Barça B ha perdut al camp de l’Hospitalet per 2 a 0. El tècnic blaugrana, García Pimienta, ha recuperat efectius, Konrad, Collado i Balde, que han començat el partit des de la banqueta. La gran assignatura pendent del filial és la falta de gol, en quatre només n’ha fet un de gol de córner.

Primers minuts, el Barça B sense dominar

Després d’un inici sense un dominador clar, els blaugrana a poc a poc han generat algunes jugades de perill, Zeballos ha xutat fluix a les mans d’Aliaga i també Gustavo Maia ho ha provat des de banda dreta. Els riberencs han creat accions a pilota aturada, i des del córner han estat més incisius. Al minut 20, Salinas ha estat a punt de marcar, però Iñaki Peña s’ha estirat molt bé per aturar la pilota. La falta d’ocasions clares ha marcat aquesta primera meitat, i el Barça B ha afegit un contratemps més al partit. Oriol Busquets s’ha lesionat tot sol. Ha entrat Lucas de Vega en el seu lloc. Cap de setmana negre de lesions a Can Barça. El filial ha seguit insistint i gairebé sorprèn Aliaga. Centrada boníssima de Nico que no ha trobat rematador, Nils Mortimer tot i llençar-se a terra, no hi ha arribat. L’Hospitalet tampoc no ha aprofitat una oportunitat de Salinas que s’ha mig regirat a la frontal, però el seu xut ha sortit molt desviat i s’ha arribat al descans amb un empat a 0.

Segona part, Konrad per Maia

La segona meitat ha començat amb un canvi a les files del Barça B, ha marxat Gustavo Maia i ha entrat Konrad de la Fuente. El filial ha guanyat metres a l’àrea rival i una centrada del brasiler Lucas de Vega l’ha rematat l’uruguaià Zeballos amb intenció però sense encert, la pilota ha acabat a les mans d’Aliaga. Konrad ha estat molt actiu en aquests primers minuts a la gespa. L’Hospitalet ha quedat desdibuixat i li ha costat encarar porteria, només una arribada per banda esquerra, Eudald que ha centrat una pilota per Joel Jorquera que ha rematat de cap molt forçat. Salinas ha provat també un xut que la defensa blaugrana ha desviat a córner. Però ha arribat el minut 20 de la segona meitat i l’acció clau del matx. Quan millor estava el Barça, l’Hospitalet ha obert la llauna. El capità, Cristian Gómez, li ha caigut la pilota al peu després d’un rebuig de Peña i ha marcat. Després del gol, els homes de Jonathan Risueño s’han animat i han tornat a dominar. L’Hospi ha rematat la feina amb un gran gol de Miquel Ripoll, un toc de qualitat picant la pilota per damunt del porter blaugrana.

És la segona derrota que encaixa el conjunt entrenat per Francesc Javier García Pimienta, que torna a acusar la falta de gol com una de les debilitats principals de l’equip. La propera jornada toca un altre partit fora de casa, al camp del cuer, l’Olot, una bona ocasió per començar a sumar punts de tres en tres.