L’Hospitalet no ha pogut classificar-se per la segona ronda del play-off d’ascens tot i guanyar 2 a 1 a l’Algesires. Els riberencs no han estat capaços de remuntar l’1 a 0 del partit d’anada i veuen com hauran de jugar una temporada més a Tercera Divisió.

L’Algesires obliga l’Hospi a fer tres gols

Els andalusos han sortit més endollats i ràpidament han posat a prova el porter Aliaga. La rèplica, instantània, ha anat a càrrec de Ton Ripoll. No s’havien complert 4 minuts i ja havien avisat els dos equips. Un cop passada la voràgine s’ha vist quina seria la tònica del partit. L’Hospi atacant i l’Algesires tancat esperant una contra. I l’ha trobat. Al minut 17, una passada des de la banda esquerra la deixada Tote de primeres per un Iván que ha afusellat Aliaga. Això ha accentuat encara més la possessió dels riberencs.

La màgia de Cristian Alfonso empata el matx

El 0 a 1 obligava a l’Hospitalet a fer tres gols per passar de ronda i els catalans han sortit disposats a intentar-ho. Han collat l’Algesires a la seva àrea, han generat perill i han demanat dos penals. Però, a poc a poc, els visitants s’han tret la son de les orelles i han amenaçat l’Hospi amb contracops i a pilota aturada. Els riberencs han tornat a dominar el joc i Cristian Alfonso ha empatat el partit amb un autèntic golàs al minut 61. L’hàbil davanter ha fet una preciosa vaselina que ha donat ales al seu equip.

La remuntada a tocar

L’Hospitalet s’ho ha cregut, ha passat a defensa de tres i ha començat a generar ocasions. De fet, els riberencs han estat a punt de fer el segon, però Romero, providencial, ho ha evitat. Qui sí que l’ha fet ha estat Canario des dels 11 metres després d’un penal comès sobre Ton Ripoll. Encara quedava un quart d’hora, però l’Algesires ha aturat el joc amb interrupcions constants i l’Hospitalet s’ha quedat amb la mel als llavis.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Play-off de Segona B | ÚLTIMES NOTÍCIES” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/play-off-segona-b/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-radius: 5px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]