Horta

L’Horta rebrà aquest diumenge a les 12.30 h la visita del Santfeliuenc al Feliu i Codina. El partit es podrà seguir en directe a través de la TDT de betevé. Els hortencs necessiten la victòria per seguir creient que la salvació segueix sent possible.

L’Horta, obligat a guanyar

Els hortencs, que tenen un partit pendent, se situen ara mateix a nou punts de la permanència, que precisament marca el Santfeliuenc. Per tant, un triomf reduiria aquesta diferència i, a més, seria una injecció de moral per als jugadors entrenats per Javi Iglesias. En canvi, una derrota deixaria amb l’aigua al coll els blanc-i-negres, que estarien gairebé obligats a guanyar els últims quatre partits si volguessin seguir a Tercera la temporada que ve. De totes maneres, les sensacions no són gaire bones, perquè en aquesta segona fase l’Horta encara no ha guanyat cap partit. La intenció és canviar aquesta dinàmica diumenge.

El Santfeliuenc vol tornar al camí de la victòria

El Santfeliuenc marca en aquests moments la salvació. Els del Baix Llobregat, però, no es poden confiar. Van començar aquesta segona fase sumant set punts de nou possibles, però després han encadenat dues derrotes en les dues últimes jornades. Davant d’aquest dinàmica el Santfe intentarà aconseguir la victòria i així fer un pas important per aconseguir la permanència.