L’Horta ha superat el Reus B per 3 a 2 en un enfrontament de la cinquena jornada de Lliga de la Tercera Divisió. Els dos conjunts han disputat un gran partit al Feliu i Codina. Un matx que hauria pogut guanyar qualsevol dels dos equips. Hortencs i reusencs s’han posat per davant en el marcador, però finalment ha estat l’Horta i, sobretot Narcís Barrera amb dols gols, qui s’ha emportat els tres punts al cove. Amb aquesta victòria, els de Nacho Castro continuen a la part alta de la classificació.

ua horta vestidor post triomf reus b

Alegria al vestidor de l’Horta pel triomf contra el Reus B

La crònica del partit

L’Horta ha sortit a totes i al minut 17 ja guanyava per 1 gol a 0. Javi Morales de cap i a la sortida d’un córner ha avançat els hortencs. Poc ha durat, però, l’alegria a l’equip de Nacho Castro. Sis minuts després de l’1 a 0, Uri Ayala ha fet, també de cap, l’empat a 1. El gol no ha fet afluixar l’Horta. Dos minuts més tards, els locals han tingut l’ocasió de tornar-se a avançar. L’àrbitre ha xiulat penal sobre Domi, però Casti ha vist com Chechu li endevinava el xut.

A la segona part, el Reus B ha capgirat el marcador. Oribe, al quart d’hora de la represa, ha fet de cap l’1 a 2. Era el minut 60 i els tarragonins aconseguien donar la volta al partit. Però qui ha acabat donant-la ha estat l’Horta i amb un gran protagonista. Narcís Barrera feia l’empat a 1 quan quedaven 4 minuts per acabar. I la bogeria al Feliu i Codina ha arribat en temps afegit. Narcís Barrera aprofitava un embolic dins l’àrea per fer el 3 a 2 i donar tres punts d’or a un Horta que continuarà una jornada més a la part alta de la classificació.

No és la primera vegada que l’Horta aconsegueix un triomf agònic. En la primera jornada de lliga, els de Nacho Castro van superar el Figueres, en aquest cas per 3 a 1, amb Carlos Gilbert com a figura més destacada. Gilbert, per cert, ha estat l’autor de la centrada del segon gol de l’Horta.

Les reaccions de Nacho Castro i Narcís Barrera

Tant l’entrenador de l’Horta, Nacho Castro, com l’heroi del partit, Narcís Barrera, han destacat que l’equip ha merescut la victòria. El conjunt hortenc ha estat el dominador del joc durant gairebé tot el matx, tot i que el triomf ha arribat en els minuts finals del matx. De fet, Barrera ha estat el protagonista del matx amb els gols que ha fet en els minuts 88 i 93. En el següent vídeo podeu escoltar Castro i Barrera i veure els gols des d’un altre angle.

Un gol que val tres punts

Així hem narrat el gol de la victòria de la UA Horta. Un gol d’or de Narcís Barrera

La celebració al vestidor de l’Horta

Com és habitual, els jugadors de l’Horta han celebrat com cal un triomf que els permet mantenir la imbatibilitat al Feliu i Codina. Els hortencs han sumat tres victòries en tres partits disputats a casa.