Cartell presentació Horta

Finalment, la UA Horta es presentarà el pròxim dissabte, 19 de setembre, davant l’afició. L’acte, al qual només podran assistir els socis del club hortenc, servirà per presentar la plantilla i el cos tècnic, amb Víctor Valdés al capdavant. Recordem que el 24 de juliol ja estava prevista la presentació del nou entrenador, però es va haver d’ajornar per la pandèmia de la covid-19.

Presentació de l’equip i de la samarreta de l’Horta

L’acte de presentació del primer equip i de la samarreta nova es farà a les 18 h del pròxim 19 de setembre. Després, a les 19.30 h, els hortencs s’enfrontaran al Futbol Club Vilafranca, equip que també juga a la Tercera divisió, en el que serà el tercer partit de pretemporada per al conjunt de Víctor Valdés després de jugar amb la Unió Deportiva Viladecans, partit que va acabar amb derrota hortenca (0-2) i d’empatar amb el Gimnàstic de Tarragona, al Nou Estadi de la capital tarragonina.

En la festa de presentació de l’equip, els aficionats del Municipal Feliu i Codina podran veure de prop algunes de les incorporacions que han arribat aquest estiu, a més de la del mateix entrenador, Víctor Valdés. També podran descobrir la samarreta que farà servir l’equip durant tot el curs i que serà la del “pre-centenari.”

Des de la capital de l’Alt Penedès, el Vilafranca ha agraït la invitació dels hortencs en el que els vilafranquins denominen com “un dia especial per a vosaltres”.

Una Tercera diferent

La Unió Atlètica d’Horta, com la resta d’equips del grup cinquè de la Tercera Divisió, iniciarà el campionat el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre. El conjunt del Feliu i Codina ha quedat enquadrat en el subgrup B juntament amb la Unió Esportiva Sants i la UE Sant Andreu, mentre que l’Europa i el Muntanyesa han quedat situats en el subgrup A.