L’Horta disputarà per primer cop en la seva història el play-off d’ascens a Segona divisió B. Alguns jugadors de la plantilla, però, ja l’han disputat amb altres equips. No en són gaires, de fet, només en són tres.

Jordan Gutiérrez, Miguel Ramos i Arnau Campeny

Un és Jordan Gutiérrez, que va disputar la temporada passada amb l’Espanyol B la promoció d’ascens a la Segona Divisió B. El filial blanc-i-blau com a primer de grup va jugar l’eliminatòria de campions contra el Compostel·la i com que la va guanyar va aconseguir l’ascens.

El porter Miguel Ramos és el jugador de l’Horta amb més experiència en els play-off d’ascens. Aquesta serà la quarta promoció que jugarà. L’últim play-off va ser amb el Vilafranca. Li va tocar, com aquest cop amb l’Horta, un desplaçament força llarg, ja que van viatjar fins a Màlaga.

I el tercer jugador de l’Horta que té experiència en jugar play-offs d’ascens és el jove Arnau Campeny. El defensa el va jugar amb el Deportivo Fabril, filial del Deportivo de la Corunya. Va ser una fase d’ascens a Segona Divisió B.