Horta
@uahorta

L’Horta visitarà el Peralada diumenge, 2 de febrer, a les 16.30 h al Municipal de Peralada. Els de Nacho Castro arriben al partit després de guanyar per 2 a 1 contra l’Igualada al Feliu i Codina i amb molt bones sensacions després d’aconseguir la primera victòria en aquesta segona volta. En canvi, el Peralada afronta el partit després de perdre per 1 a 0 contra el Santfeliuenc.

Seguir en dinàmica positiva

Els hortencs tenen la moral alta després de guanyar el primer partit de la segona volta. Els de Nacho Castro són novens a la classificació amb 32 punts i un total de tres derrotes i un empat en aquest 2020. Malgrat els mals resultats, els hortencs volen sumar la seva segona victòria  del 2020 per mantenir la dinàmica positiva de resultats i recuperar les bones sensacions de l’equip. Per aquest partit, Nacho Castro podrà comptar amb Rubi, el nou fitxatge provinent del Martinenc.

En canvi, el seu rival, el Peralada, amb un gust agredolç després de l’última derrota. Els peraladencs són catorzens a la classificació amb 28 punts i un total de tres derrotes i una victòria en aquesta segona volta.