Aquest diumenge a les 12 h tenim derbi al Feliu i Codina. L’Horta rebrà la visita del Muntanyesa. Els hortencs estan obligats a guanyar i esperar que el Figueres no ho faci per seguir mantenint opcions de salvació.

Guanyar i esperar

Els de Javi Iglesias són conscients que no es poden permetre cap més altre resultat que no sigui la victòria si volen seguir mantenint viva l’esperança de salvació. Els hortencs han tingut un any complicat, amb dos canvis d’entrenador, i tenen la permanència molt difícil, però ho donaran tot continuar-hi creient.

L’Horta ha de guanyar els de Nou Barris i esperar que el Figueres, que juga a casa contra la Pobla de Mafumet, no sumi els tres punts, ja que si ho fa condemnarà els hortencs a Primera Catalana. Si els figuerencs, que tenen encara un partit menys, empaten el descens dels barcelonins no seria matemàtic, però sí virtual.

Al Muntanyesa li queda competir

El Muntanyesa arriba al Feliu i Codina sense jugar-s’hi res. Els groc-i-negres ja saben que la temporada que ve jugaran a la Primera Catalana, per tant, aquests últims partits haurien de servir per començar a planificar el proper curs. A més, els de Nou Barris per aquest derbi tenen dues baixes. No podran comptar ni amb Alex Alba ni amb Brian Canalejo, els dos estan sancionats.