L’Horta ha tornat a guanyar, aquest cop davant el Manresa i remuntant amb un 2-1. Ha estat davant un rival que ha començat molt bé, sobretot en defensa, els de Nacho Castro han anat de menys a més en el partit. Els visitants s’han avançat en la primera part amb un gol de David Sànchez, però els locals han pogut capgirar el marcador a la segona part amb els gols de Bermúdez i Narcís Barrera. Amb aquest 2-1 els barcelonins s’acomoden a la part alta de la classificació.

Un Manresa encertat i molt ordenat

El matx ha començat amb molta intensitat per part dels manresans, un fet que ha provocat que les primeres aproximacions fossin per al Manresa. A partir del minut 15, els de Nacho Castro s’han començat a sentir còmodes sobre la gespa, però s’han trobat amb un rival molt ordenat en defensa que ha impedit qualsevol opció d’atac dels blanc-i-negres. Els visitants s’han avançat en el minut 25, quan David Sànchez  ha finalitzat una jugada ràpida nascuda d’una bona recuperació en camp contrari. L’Horta després del 0 a 1 ha començat a dominar més el joc, però amb el mateix problema: falta de profunditat amb la pilota. L’ocasió hortenca més clara ha estat una internada per banda dreta d’Adri Recort, que ha fet una centrada molt perillosa que s’ha passejat per l’àrea petita sense trobar rematador.

Una genialitat de Ferran Tacón per trencar la defensa

A la represa, el Manresa no ha pressionat amb la mateixa intensitat i els de Nacho Castro han aconseguit el control total de la possessió. A força d’insistir, els locals han trobat el gol. En el minut 60, Ferran Tacón ha rebut la pilota a la zona de tres quarts, i s’ha inventat una picadeta perfecta per superar la defensa dels visitants, i alhora, habilitar a Sergi Bermúdez, que ha entrat des de segona línia per afusellar la porteria del Feliu i Codina i posar al marcador l’empat a 1. La polèmica ha arribat en el minut 77, quan un defensa del Manresa ha interceptat una passada, aparentment amb la mà, cap a Adri Recort, que es trobava ja a l’interior de l’àrea i que hauria estat penal.

Horta Manresa Tercera Divisió 2019 2020

Narcís Barrera torna a ser l’heroi

Nacho Castro ha mogut la banqueta donant entrada homes com Mateo, Marc Rio i Narcís Barrera, que li han aportat una mica més d’intensitat a l’equip. La jugada li ha sortit tant bé a l’entrenador del conjunt barceloní, que en el minut 80, Mateo ha culminat una bona jugada per la banda amb una gran centrada que ha deixat sol Narcís Barrera a l’interior de l’àrea petita per certificar la remuntada al Feliu i CodinaEl Manresa ha volgut reaccionar en els últims minuts, però sense encert. Amb aquesta victòria, l’Horta suma ja dues victòries consecutives a casa, i es col·loca a la part alta de la classificació amb 10 punts.

Nacho Castro: “Resultat injust, però l’afició no ha ajudat”

Nacho Castro s’ha mostrat molt clar a l’hora de jutjar el seu equip i ha dit que han fet “el pitjor partit dels últims tres anys”, però que els jugadors han sabut treballar i no perdre mai la cara al matx. Ara bé, el tècnic també ha destacat que el públic “no ha ajudat” els seus jugadors perquè des del principi no han estat amb l’equip, quan hem fet coses històriques els últims anys.