L’Horta s’ha imposat a l’Igualada per 2 a 1 amb un doblet d’Erik Rafael. El conjunt de Nacho Castro s’ha retrobat amb la victòria i és que no guanyava des de l’1 de desembre davant el Sants. Per tant, és la primera victòria d’aquest any 2020.

Taules al descans

L’Horta ha sortit al terreny de joc fidel a la seva filosofia, amb possessions llargues i construint el joc amb calma des del darrere. El primer avís dels hortencs ha arribat amb una centrada enverinada d’Aleix Arenas que ha refusat de punys Albert. Tot seguit, al minut 17, Erik Rafael ha avançat l’Horta caçant una pilota morta dins de l’àrea, després d’aprofitar una errada d’Albert, a qui la pilota se li ha escapat entre les cames. L’Igualada no s’ha enfonsat i ha continuat buscant la porteria hortenca amb l’objectiu d’igualar el matx. Yamandú ha salvat a boca de canó un xut d’Eric que podria haver significat l’empat. Quan quedaven cinc minuts pel descans, Santi Triguero ha igualat el partit amb una gran definició davant Yamandú. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al final de la primera meitat.

Doblet d’Erik Rafael per l’Horta

A la represa, l’Horta ha sortit al terreny de joc decidit a endur-se els tres punts. Després d’un gol anul·lat als hortencs per fora de joc, Erik Rafael ha avançat de nou el conjunt de Nacho Castro. El davanter ha caçat amb l’espatlla un rebot del porter Albert per situar el 2 a 1 al marcador. L’Igualada no s’ha acabat de sentir còmode en els segons 45 minuts de partit i l’Horta no ha passat grans complicacions. Els locals han sabut aguantar el marcador i s’ha arribat al final del matx amb el 2 a 1. L’Horta no guanyava des de l’1 de desembre, per tant és la primera victòria aquest any 2020.