L’Horta ha encaixat la tercera derrota consecutiva després de perdre al Feliu i Codina contra el Granollers per 3 a 4. En un partit vibrant, els hortencs han empatat el duel fins a tres ocasions, però no han pogut evitar el quart gol dels vallesans al minut 90, que ha condemnat els d’Angoy.

Igualtat sobre la gespa

L’Horta s’ha trobat amb un gol en contra molt aviat. Al minut 10, un gran xut des de fora de l’àrea del capità Eloi ha acabat al fons de la xarxa de la porteria de Víctor Cócera, que debutava avui amb el conjunt hortenc. Qui també ha disputat els primers minuts com a titular ha estat un dels reforços d’Angoy, Jandro Sánchez. Amb el marcador en contra, l’Horta ha pres la iniciativa del joc, però sense profunditat. En una d’aquestes accions, Joel Méndez ha creuat la pilota, després d’una ràpida conducció de Xavi, per establir l’empat a 1. A les acaballes de la primera meitat, el Granollers ha fet un pas endavant, però el marcador ja no s’ha mogut.

Intercanvi de cops

A la represa, l’Horta ha rebut un cop dur només començar. Al minut 47, l’àrbitre ha xiulat penal de Genís sobre Marc Río. Morales ha transformat la pena màxima des dels 11 metres i ha tornat a avançar el Granollers. Els d’Angoy, però, han tornat a demostrar capacitat de reacció i Genís ha igualat el duel en una falta executada per Miki Puerto. Amb l’empat a 2, els vallesans han portat la iniciativa del joc i, en una errada defensiva, Uri ha posat al davant el Granollers a la sortida d’un córner.

La pluja de gols ha continuat al Feliu i Codina, i al minut 83 Suzuki ha definit a la perfecció per situar el 3 a 3. Quan semblava que l’empat no es mouria, novament Uri, amb un golàs des de fora de l’àrea per l’escaire, ha etzibat el cop definitiu per a l’Horta amb el 3 a 4 definitiu. D’aquesta manera, Jesús Mariano Angoy continua sense conèixer la victòria i l’equip continua a la part baixa de la classificació.