La UA Horta ha perdut contra el filial del Girona al Feliu i Codina per 1 a 2. Un gol a la primera part de Dan Coll a la sortida d’un córner ha donat avantatge als gironins. A les acaballes del partit, un penal a Genís ha permès Joel Méndez empatar però en el temps afegit, Pau Víctor ha donat els 3 punts al Girona B.

El Girona B s’avança a la primera part

L’Horta ha controlat la pilota però sense ocasions clares. Ha estat el filial del Girona que després d’un avís de Gonpi, ha marcat el primer després de la sortida d’un córner amb una rematada de cap de Dan Coll en el minut 36 de la primera part.

Segona part amb èpica final

En la segona part, el partit s’ha obert i els dos equips han gaudit d’ocasions per marcar. L’Horta ha millorat però no ha estat encertat en els metres finals. No ha estat fins a les acaballes del partit que una bona jugada hortenca ha fet que el porter del Girona fes penal a Genís. Joel Méndez ha estat l’encarregat de transformar-lo amb l’empat a 1. Però quan tot semblava que el partit acabaria en taules, en l’últim sospir, una rematada des de la frontal de Pau Víctor després d’una jugada per l’esquerra ha donat la victòria als gironins.