L’Horta no ha desaprofitat l’ocasió per obrir forat amb els seus perseguidors immediats. L’equip de Nacho Castro s’ha imposat al Castelldefels per 2 a 0 i ja es troba a cinc punts dels seus perseguidors. Els gols dels Vives i Domi signifiquen tres punts molt importants per als hortencs.

El conjunt del Feliu i Codina ja sabia el resultat del partit entre el Sant Andreu i l’Europa abans d’enfrontar-se al Castelldefels. I això s’ha notat en els minuts inicials del partit. L’Horta ha tardat a entrar-hi, però al minut 38 Vives ha donat la tranquil·litat amb l’1 a 0.

Després del descans, el Castelldefels que vol evitar les places de descens compensat ha intentat empatar, però Domi ha acabat fent el 2 a 0 definitiu.