Horta

L’Horta és un dels equips que més expectació genera deTercera Divisió. Amb un equip totalment renovat, i sota les ordres de Víctor Valdés, els hortencs estrenen el curs contra el Banyoles, aquest diumenge, 18 d’octubre, a les 12 h al Feliu i Codina. El partit es podrà veure en directe al web de betevé.

Una curta pretemporada

L’equip entrenat per Víctor Valdés ha estat el conjunt barceloní que menys partits amistosos ha disputat al llarg de la pretemporada, només cinc. I de tots aquests, només ha sumat una victòria, contra l’Igualada. La resta de resultats han estat tres empats i una derrota.

L’Horta ha estat un dels conjunts més hermètics en aquest mercat de fitxatges. No ha anunciat oficialment cap de les noves incorporacions, que configuren gairebé el 100 % de la plantilla. De fet, només dos jugadors de la temporada passada han renovat amb el conjunt hortenc. Per tant, caldrà veure quin és el rendiment del nou Horta de Víctor Valdés.

Els hortencs debutaran contra el Banyoles. L’equip gironí va tornar l’any passat a Tercera Divisió i va quedar en 17a posició, per davant només de l’Igualada i el Sants. Enguany, el Banyoles estrena nou entrenador, en Pitu Batlle, i ha aconseguit mantenir bona part del bloc de futbolistes.