UA Horta baixa a Primera Catalana

La UA Horta jugarà la pròxima temporada a la Primera Catalana. L’equip de Javi Iglesias ha perdut la categoria després que el Figueres s’hagi imposat a l’Igualada per 0 a 1i s’hagi quedat amb vuit punts més que els hortencs quan només queden dues jornades per disputar.

El Figueres marca ara la salvació i enfonsa l’Horta

El nou format de la Tercera Divisió per a la temporada 2020-2021 disposa que els sis equips que acabin últims en el grup de la permanència baixin a Primera Catalana, mentre que els quatre primers classificats del subgrup 5E aconseguiran la salvació.

El Figueres, que ha guanyat l’Igualada en partit ajornat per 0 a 1, és l’equip que actualment ocupa la quarta posició amb 35 punts. Aquesta xifra és la que marca la salvació. Aquells equips que no la puguin aconseguir en les dues jornades que queden per disputar baixaran a Primera Catalana.

I en aquesta situació es troba la Unió Atlètica d’Horta. Els del Feliu i Codina tenen 27 punts i com a màxim en podran sumar sis més. Per tant, en el millor dels casos, sumarien 33 punts, xifra insuficient i que els condemna a jugar a la Primera Catalana la pròxima temporada. El club, presidit per Paco Carmona, ha estat quatre temporades seguides a la Tercera Divisió.